Презентација на активностите на АаД агенција овој четврток

1794804_10205391746776509_6954904724944085741_n
Foto na Sarah Islam. Fotografirano vo Muzejot na sovremena umetnost vo Skopje. Fotografija od proektot “Tri moderni zgradi vo Skopje” proekt raboten vo ramkite na AaD kursot i namenet za potrebite na portfolioto na Sarah. — with Sarah Islam at Museum Of Contemporary Art Skopje.

Здраво Млади,

Во пресрет на новите рокови (јануари 2015) за аплицирање за студирање на интернационалните факултети, во академската 2015/16 година, АаД агенција Ве поканува на презентација.

АаД агенција за арт, архитектура и дизајн, ги повикува сите средношколци и студенти на додипломски студии, кои што сакаат да ја продолжат својата едукација на светските креативни универзитети да присуствуваат на презентацијата на активностите на АаД агенцијата, која ќе се одржи во четврток, на 6. ноември во 18 часот, во просториите на АаД агенцијата, на улица Ѓорги Пешков 6, 1. кат, 1000 Скопје. (на Боемската уличка до ресторанот Ганза)

Screen shot 2014-11-01 at 21.15.03

На презентацијата ќе се запознаете со работата и курсевите на АаД агенцијата кои овозможуваат:
– Подобрување на креативните потенцијали,
– Создавање на креативни проекти,
– Подготовка на професионално портфолио и лични препораки,
– Асистенција при избор на универзитети.

Пријавување за презентацијата може да се врши на e-мејл: aadagencija@gmail.com со праќање на Вашите контакт податоци: име и презиме, e-мејл.

Повеќе информации за агенцијата, предавачите и детали за курсевите може да погледнете на
http://aadagencija.com/

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: