ОТВОРЕНИ ДЕНОВИ

02.05. – 06.05.2014
За да се запознаете со предавачите, да ги видите нивните портфолија и да се информирате за програмите на АаД агенцијата, посетете нè во текот нa отворените денови.

АаД Агенција, Ѓорѓи Пешков 6 (прв кат), секој ден од 11 до 18 часот или закажете средба на 075 410 130.

АаД Агенција

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: